23. heinäkuuta 2011

Koira-vanhempien esittely  

Pentujen emä on kutsumanimeltään siis Amanda (yllä vasemmalla, alla), viralliselta nimeltään Ahlmarin Amandaodessa.Amanda on 8.7.2008 syntynyt pieni aprikoosi kääpiövillakoira ja kotoisin Ahlmarin kennelistä Vaasasta. Luonteeltaan Amanda on kiltti, iloinen ja rohkea, erittäin energinen ja vahvasti omistajaansa kiintynyt.

Pentujen isä (oikealla) on myös aprikoosi kääpiövillakoira ja kutsumanimeltään Capo, viralliselta nimeltään Trucker's Amorphis. Capo on syntynyt 9.10.2007 ja asustelee Vantaan Tikkurilassa. Capo on fiksu, rauhallinen ja kaikinpuolin loistavan luonteen omaava villakoirapoika.

Molemmat koirat ovat rekisteröityjä ja myös pennut tullaan rekisteröimään Suomen Kennelliitttoon. Amanda ja Capo ovat molemmat käyneet näyttelykehissä ja Capon kanssa on lisäksi harrastettu agilityä. Koirat ovat terveitä, ja molempien silmät ja polvet on tutkittu eläinlääkärillä. 

Lisätietoja koirien sukupuista, terveyslausunnoista ja näyttelytuloksista löytyy koirien jalostustietojärjestelmästä  (linkit->  Amanda, Capo) sekä tietysti allekirjoittaneelta.

1 kommentti: