10. kesäkuuta 2014

Ja niin siirryttin kesäkuuhun

Kesä tuli ja samalla kesätukka meidän Amandalle.Samalla tuli punkit, ne iljetykset. Täytyy koputtaa puuta, meillä ei ole ollut vielä yhtään punkkia. Onneksi täällä meillä päin on punkkeja vielä tosi vähän. Päätin olla laittamatta punkkiaineitakin siihen asti kunnes löydän ensimmäisen punkin. Helsingissä asuessamme käytettiin Bayvantic vet -nimistä niskaan laitettavaa ainetta, joka onneksi sopi Amandalle tosi hyvin.

Enemmänkin pelkään meillä päin ja varsinkin mökillä käärmeitä. Niitä on siellä nähty ja äkkiäkös se pistää pientä uteliasta koiraa. Onneksi meillä päin Animagi Seinäjoella raviradalla on myös kyyn vastamyrkkyä. Eli tietää minne soitetaan jos näin pääsisi harmiksemme tapahtumaan.Käytiin moikkaamassa Bertan kaveria Nemoa yhtenä päivänä. Emäntä sai reissulla taas olla ylpeä kakarastaan. Kun jätettiin koirat pihalla odottamaan, meidän neiti päätti odotella terassin pöydän päällä. Ei maan tasossa, tai edes tuoleilla, vaan keskellä pöytää. Eikä edes mitään pientä pöytää.. Huoh. Taisi Nemo-koira olla muutenkin vähän ihmeissään, kun pieni vaalea pakkaus juoksi pihaa täysillä ristiin rastiin. En tiedä mistä tuo virta oikein kumpuaa!

Pienellä riiviöllä taitaa muutenkin olla vähän teiniangstia ilmassa, sillä pienia tihutöitä ilmestyy vähän väliä. Yhtenä yönä pussilakanassamme oli reikä! Liekö yöllä ollut vähän tekemisen puutetta. Toisena päivänä on maisteltu vähän tietokoneen hiirtä ja aikaisemmin keväällä meni parempiin suihin suhteellisen monta chilin taimea sekä taimipurkkia. :) Kaikissa leluissa on reikä ja ah sitä ihanuutta kun voi repiä lelusta vanua pitkin asuntoa. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti