2. maaliskuuta 2014

Näyttelyjä ja agilityä

Tänään meillä oli Amandan kanssa ensimmäinen epävirallisten agilitykisojen supermölliluokan startti Lakeuden agilityurheilijoiden Talavikupissa. Supermölleissä rata on kaikista helpoin ja kentällä oli vaan hyppyjä ja putkia. Ensimmäisella varsinaisella kisastartilla saatiin virhepisteitä vaikka kuinka, olisikohan Amanda mennyt neljä kertaa putkien ja hyppyjen ohitse. Mutta se meni vähän jännityksen piikkiin molemmilla. Otettiin sitten vielä lisästartti ja saatiin siitä puhdas rata ihan hyvällä ajallakin. Mutta harmiksi niitä ei lasketa enää minnekään sijoituksiin. Agikisoissa on kivaa kyllä se, että siellä yksinkertaisesti paras ja nopein voittaa, eikä kyse ole siitä, mistä tuomari nyt sattuu tykkäämään, kuten koiranäyttelyissä vähän joskus tuppaa olemaan.

Oltiin toki Jyväskylässä koiranäyttelyssäkin Sohvin (Seachild Be Bold Sophie) kanssa ja Sohvi sai EH:n. Ihan ok reissu, kun kyseessä oli kuitenkin Sohvin ensimmäiset näyttelyt. Sohvi tarvitsee vaan vielä vähän aikaa kehittyäkseen ja vähän lisäkokemusta näyttelytilanteista.


A-pentueen Osmo (Seachild Aabraham) taas sen sijaan osallistui ensimmäisiin virallisiin agilitykilpailuihinsa ja oli luokkiensa 1. ja 2. ja sai ensimmäisen LUVAn. Onnea Osmolle ja Ninnille! Ovat tehneet kyllä tosi hyvää työtä ja harjoitelleet ahkerasti. Olen kyllä tosi iloinen heidän puolestaan, sillä alunperinkin muistan kuinka he halusivat juurikin hyvää agilitykoiraa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti