5. syyskuuta 2013

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Kesä kääntyy syksyyn ja meno vaan kasvaa. Bertta on jo äitinsä kokoinen ja oikein pikku riiviö kun sille päälle sattuu.Tosi kiltti ja symppis se kyllä on, tuntuu että ei olisi perinyt onneksi ihan niin paljon adhd-geenejä kuin mitä äitillänsä on. Mutta ai miten ihanaa onkaan varastaa kaikki sukat ja paperitupot (ja oikeastaan ihan mitä vaan) mitkä vahingossa sattuvat tipahtamaan lattialle.

Bertalle maistuu ruoka kuin ruoka, mikä sekin on tosi hyvä juttu. Amandalle kun ruokailu on aina vähän haastavaa, kun mikään ruoka ei tunnu olevan neidin arvolle tarpeeksi hyvää. Meillä on jo pitemmän aikaa koiria pääsääntöisesti raakaruualla, pieniä poikkeuksia lukuunottamatta. Nyt löydettiin uutuustuote Mushilta, MUSH B.A.R.F.Vaisto ®. 

Ajattelin ehdottomasti testata tämän, josko siitä saataisiin uusi lisä ruokintaan. Nyt on mahdollista saada tästä tuotteesta ilmainen kokeilupakkaus myymälöistä, tuotetta myy ainakin Faunattaret. Ilmaisen aterian voi tilata osoitteesta www.mushbarf.fi/ilmainen-ateria. Tässä on annoskokoisina paloina valmiita barf-aterioita. Nämä voisi sopia varsinkin tällaiseen pienien koirien talouteen, koska isoja pakasteita on aina niin hankala pilkkoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti